Кариера във Вета Трейд

“Train people well enough so they can leave. Treat them well enough so they don’t have to.” – Sir Richard Branson

Ние във Вета Трейд вярваме в предоставянето на нашите служители на възможности за растеж и развитие в рамките на компанията. Като развиваща се компания в областта на машиностроенето, винаги търсим талантливи и мотивирани хора, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме набор от позиции в различни области, включително инженеринг, продажби и производство. Високо ценим креативността, иновациите и работата в екип и насърчаваме нашите служители свободно да представят своите уникални гледни точки и идеи.

Като компания, ние се ангажираме да създаваме положителна и подкрепяща работна среда, в която нашите служители се чувстват ценени. Oсъзнаваме, че те са нашият най-ценен актив и се стремим да създадем възможности за тях да израстват и да успяват да развиват потенциала си именно в нашата компания.

Ако търсите предизвикателна и възнаграждаваща кариера в индустрията за производство на машини, ние ви насърчаваме да проучите възможностите, предлагани във Вета Трейд и да изпратите своето CV още днес на имейл адрес:  logistic@vetatrade.com

 

CUSTOMER SERVICE

first Name *
SirName *
email *
your business *
company *
mashine type *
phone number *
mashine serial/doc n *
message
privacy policy *